Voorbereidingen…

Vandaag en morgen staan in het teken van de laatste voorbereidingen. Een paar wasjes, het huis stofzuigen en van boven naar beneden behandelen met anti-vlooien tapijtspray. Dat laatste hoort erbij met een hond en twee katten, vooral omdat het warmer wordt de komende weken. Alle lijstjes worden afgewerkt, buren instrueren voor de tuin en de kippen, check. Telefoon volladen met muziek voor de reis, check. Lampen aangesloten op tijdschakelaars, check. CV uit via de Nest-app, check. Koelkast leeg, check!

Zondag gaat Sega naar de kennel. Hij vindt het heerlijk daar. De hele dag blaffen naar andere honden, weliswaar door een hek maar daar merkt hij zelf niets van. Hij heeft z’n eigen veldje en is de hele dag buiten. Als we hem terugkrijgen lijkt hij wel een leeuw, zo dik is z’n vacht dan…

We gaan maandag lekker met de trein naar Schiphol, net na de spits. Dan zijn we ruim op tijd voor de verwachte drukte aldaar. Onze vlucht gaat pas om een uur of twee dus bagage inleveren en, de paspoortcontrole, hup.

Volgende > Bericht

< Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2022 Gunforhire.nl