Sega

We hebben zojuist Sega naar z’n adres voor de komende vijf weken gebracht, Dierenpension Zwolle aan de Heinoseweg. Ik vind het niet lastig om hem daar achter te laten want ik zie hoe goed hij het daar naar zijn zin heeft. Hij is de hele dag buiten, heeft z’n eigen veldje en er gebeurt van alles waar hij druk mee is. Allerlei andere honden en mensen en ook al zit er een hek tussen, hij heeft gevoel dat hij overal deel van uitmaakt. ‘s Avonds gaat hij naar z’n nachthok en dan krijgt hij een flinke bak voer. De mensen daar kijken niet op van een lastige hond meer of minder, erg prettig, al die ervaring.

Als we hem over vijf weken weer ophalen, heeft hij een enorm dikke vacht van al dat buiten zijn. Het enige waar ik even aan moet wennen, is dat ik nu geen hond om me heen heb om rekening mee te houden maar dat gevoel gaat snel over als we niet meer thuis zijn.

Volgende > Bericht

< Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Jan en Netty Woldberg woensdag 10 mei 2017

    Zojuist Jan en Iet hier even op de koffie ! Die vertelde dat jullie op vacantie naar Japan zijn en jullie kunnen volgen op gunforhire.nl. Net jullie interessante verslagen gelezen. Wat een leuke foto van Seba op de trap. We gaan jullie verslagen volgen. Geniet samen ! Groetjes Jan en Netty !

    Sega i.p.v. Seba ! Foutje !

Geef een reactie

© 2022 Gunforhire.nl