Michi no Eki Hawaiians

In het stadje van de kabelbaan zoeken en vinden we de Michi no Eki, ze hebben er een thema op losgelaten, Hawaii en er is plek voor wel 500 auto’s. Hula-muziek schalt uit de luidsprekers en bijna alle winkels zijn gesloten.

Als we een rondje lopen, komen we een hondenuitlaatplaats tegen, bizar gewoon hoe Japanners met hun huisdieren omgaan.
Er is een lokale bierbrouwerij die helaas gesloten is.

We gaan weer een stukje rijden, op zoek naar iets te eten en rijden naar het noorden. Er is weinig te vinden, er komen terecht bij weer een familierestaurant, Coco’s. De formule is altijd hetzelfde, hamburgers, steaks, pasta/pizza en variaties daarop. Onbeperkt drinken erbij voor een euro en bier voor vijf euro. Vooral het toetje was lekker.

Na het eten besluiten we om door te rijden in plaats terug naar Hawaiians, ook omdat daar een man in z’n auto woonde die wel erg veel belangstelling voor ons toonde. We gaan naar Hakone, een favoriete weekendbestemming voor veel Japanners om met veel vulkanische activiteit en allerlei entertainment rondom een groot meer. De Michi no Eki ligt aan de snelweg en biedt een prachtig uitzicht over het meer. Het weer wordt wel steeds slechter en het begint te regenen als we rond acht uur gaan slapen.

De hele nacht komen er gasten voorbij die de bergwegen als racebaan gebruiken, dus we slapen slecht. Rond een uur of vijf begint het licht te worden, dat levert dit uitzicht op.

Volgende > Bericht

< Vorige Bericht

Geef een reactie

© 2022 Gunforhire.nl